Et personlig leilighetshotell i hjertet av Drammen!

29 MODERNE OG FULLUTSTYRTE LEILIGHETER FRA 1200,- PER NATT

TIL ORIENTERING:
I forbindelse med COVID-19 situasjonen er sikkerhet og helse for våre gjester og ansatte vår høyeste prioritet. Vi har derfor iverksatt egne tiltak, retningslinjer og rutiner for å sikre dette ytterligere i forbindelse med håndteringen av koronaviruset. Vi følger kontinuerlig utviklingen av situasjonen tilknyttet koronaviruset, både globalt og lokalt.

Om oss

Origo Leilighetshotell tilbyr fem kategorier med nylige renoverte, lyse og moderne leiligheter, sentralt i Drammen. Hver av leilighetene er utstyrt med eget kjøkken og bad, som gir deg alle praktiske fasiliteter uten å gå på bekostning av fult hotell servise, - sikkerhet og - standard.
Størrelsen på leilighetene varierer fra 21 - 54 m2, som er passende for både kortere og lengre opphold.

Standard inventar inkluderer kjøkken med komfyr, stekeovn / eller mikro, kjøleskap, oppvaskmaskin og vannkoker. Hver leiligheter har en seng, sofa, lite bord, ett spise område, baderom og en vaskemaskin.

Uansett om du trenger opphold for en ansatt eller ett helt team, for en natt eller ett helt år, har vi en løsning for deg. Komplekset er delvis bemannet og tilbyr enkel innsjekking med Mobile Key.
Navn
E-post
Telefon
Getynet CMS | Webdesign og utvikling DCode