Øvre Storgate 5

Disse splitter nye og topp moderne leilighetene har en helt unik beliggenhet i hjertet av Drammen sentrum med et yrende byliv rett utenfor døren. Med sitt stilrene og moderne design egner disse leiligheten seg like godt for pendlere og forretningsreisende som studenter, venner eller kjæresterpar. Leilighetene er tilpasset 1-2 personer, er smakelig innredet med kombinert kjøkken og stue/spiseplass, stort bad samt soveplass eller 1 - 2 soverom. Håndklær, sengetøy og basis hygiene artikler er inkludert, samt ukentlig renhold, kaffe ampuller og oppvaskmiddel. Gjennomgående vannbåren varme gir økt komfort. Her bor du midt i sentrum blant trendy restuaranter, barer og travle handlegater, samtidig som du kan trekke deg tilbake i våre moderne og stilrene leiligheter. Få minutters gange til togstasjon.

Vinjes gate 2

Opplev byen på nært hold, samtidig som du kan nyte privatlivets ro. Våre leiligheter i Vinjesgate 2 inneholder alt du trenger for å føle deg hjemme. Leilighetene, som varierer i størrelse fra 22-54 kvm (studio, hybel og leiligheter) kommer med soverom/soveplass for 1 til 4 personer. Stuene er smakelig innredet med sofa og salongbord, en hyggelig spiseplass samt et velutstyrt baderom med toalett, vaskemaskin, vask og dusj. Her har du alt du trenger for et kortere eller lengre opphold kun 10 minutter fra sentrum, og med dagligvare butikk i underetagen. Med beliggenhet ved legevakten, Drammen Helsehus og Drammen sykehus er komplekset en favoritt blandt sykepleier vikarer og annet vikarierende helsepersonell med behov for kort- og langvarig opphold. Ellers pusser vi opp for fullt i Vinjes gate i disse dager, og gleder oss stort til å vise frem leilighetene i ny drakt! Dette begrenser imidlertid ikke tilgjengeligheten da vi tar for oss to leiligheter av gangen.

Øvre storgate 3

Opplev byen på nært hold med en unik følelse av eksklusivitet. Disse nyrenoverte og romslige leilighetene dekker alle behov og er smakfullt innredet med 3 separate soverom, 2 romslige bad, gang, stue med sofagruppe og spiseplass til 10 personer samt et moderne og fullt utstyrt kjøkken. Dette er leilighetene for deg som vil bo romslig, sentralt og komfortabelt med umiddelbar avstand til restauranter, kafeer, barer og butikker.
Kontakt oss
Tilbake
Ved å bruke denne nettsiden forutsetter vi at du samtykker til vår personvernerklæring og bruk av cookies 
Nettsiden er levert av AMC Mediaproduction i samarbeid med Norgesdesign. Powered by Docly.net