Innsjekk
Utsjekk
Rom og gjester
rom voksen barn
Voksne
-
1
+
Barn
-
0
+
Rabattkode?
Søk

Velkommen til oss

Origo Leilighetshotell tilbyr en rekke komfortable, moderne og nyrenoverte leiligheter tilpasset et hvert behov. Med sentral beliggenhet i Drammen sentrum er byens mange restauranter, kafeer, barer og butikker aldri mer enn et steinkast unna. Vi tilbyr både kortids- og langtidsleie! Føl deg litt mer som hjemme, samtidig som du nyter hotellivets komfort og fasiliteter. Et personlig og dyrevennlig leilighetshotell i hjertet av Drammen!

Våre leiligheter

Origo Leilighetshotell tilbyr moderne og smakfulle leiligheter for deg som vil bo sentralt og komfortabelt med umiddelbar avstand til restauranter, kafeer, barer og butikker. Samtlige leiligheter er smakfullt innredet og varierer i størrelse fra 1-3 roms i Vinjesgate, til våre nyrenoverte og mer romslige leiligheter i Øvre Storgate med 3 separate soverom, 1-2 romslige bad, gang, kjøkken, stue med sofagruppe og spiseplass til 10 personer. Alle våre leiligheter har TV og fullt utstyrt kjøkken. Origo Leilighetshotell er et dyrevennlig hotell!

Et familiedrevet hotell

Origo Leilighetshotell, som er underlagt moderselskapet Origo Eiendom, er et familiedrevet hotell hvor personlig service er en selvfølgelighet. Vår familie har historiske røtter til handelsstanden i Drammen, noe som preger vår forkjærlighet til byen. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å besvare spørsmål utover den informasjonen du finner her på siden.

VERDT Å BESØKE

For å gjøre ditt opphold så godt som mulig, har vi listet opp noen utvalgte serverdigheter, noen tips til aktiviteter og et lite utvalg restauranter, velværetilbud og kafeer. Med dette håper vi å gi deg noen gode opplevelser mens du er gjest her hos oss! Send oss gjerne dine tips og anbefalinger!

Åpning av
Øvre Storgate 5

Vi opplever stor etterspørsel etter sentrumsnære leiligheter. Vi har derfor åpnet 24 nye leiligheter i Øvre storgate 5. Med topp beliggenhet rett ved Bragernes Torg, tilbyr vi nå den absolutt beste plasseringen i Drammen Sentrum.
Jeg kan på det varmeste anbefale Origo Leilighetshotell. Leilighetene ligger sentralt i forhold til sykehuset, byen og togstasjonen, er moderne med fine fasiliteter. Hvis det er noe ekstra man ønsker, er man alltid velkommen til å kontakte Elin som gjør alt hun kan for at man skal trives og ha et godt opphold på hotellet.
Inger-Ann Øien
"Vi trenger ofte leiligheter i Drammen kommune både i korte og lange perioder - og da er Origo leilighetshotell perfekt for våre ansatte. Alltid på tilbudssiden og hjelper deg raskt og effektivt".
Julie Haug / Helseleverandøren
"Vi velger alltid å kontakte Origo når vi trenger boliger for vårt personell i Drammen. Kontaktpersonen er rask på å svare, meget løsningsorientert og ikke minst er standarden veldig god på leilighetene."
Gustav Zetterholm

Bedriftsavtale eller behov for langtidsleie?

Har din bedrift behov for pendler-leiligheter? Eller har du behov for et lengre opphold? Vi hjelper deg gjerne! Origo Leilighetshotell tilbyr både kort- og langtidsutleie alt etter behov. Med kort vei til togsentralen og direktelinje til Gardemoen flyplass, er det både enkelt og raskt å reise til og fra hotellet fra de fleste destinasjoner. Alle våre leiligheter har egen vaskemaskin, som gjør langtidsopphold mer komfortabelt. Ta kontakt med oss for en langstids- eller bedriftsavtale!