Våre leiligheter i ØVRE STORGATE 5


Studio


Nyoppførte studioleiligheter på 21 kvm. Oppholdsrom og soveplass er kombinert med kjøkken/kjøkkenkrok med kombinert spiseplass og TV. Romslig bad med vaskemaskin og dusj. Leilighetene kommer med 90 cm seng. Gjennomgående vannbåren varme sørger for økt komfort. Håndklær, sengetøy og basis hygiene artikler er inkludert, samt ukentlig renhold, kaffe ampuller og oppvaskmiddel.

Studio Alkove


Nyoppførte lyse et roms leiligheter på 33-36 kvm. Unik og sentral beliggenhet ved Bragernes torg. Stor sovealkove med skapplass og 150 cm seng. Oppholdsrom med kjøkken og sofa med kombinert spiseplass og TV. Romslig bad med vaskemaskin og dusj. Gjennomgående vannbåren varme sørger for økt komfort. Håndklær, sengetøy og basis hygiene artikler er inkludert, samt ukentlig renhold, kaffe ampuller og oppvaskmiddel.

Studio De Luxe Small


Nyoppførte studioleiligheter på 26 kvm. Oppholdsrom og adskilt soveplass er kombinert med kjøkken/kjøkkenkrok og sofa med kombinert spiseplass og TV. Romslig bad med vaskemaskin og dusj. Skapplass i gang. Leiligheten kommer med 150 cm seng adskilt med skillevegg. Gjennomgående vannbåren varme sørger for økt komfort. Håndklær, sengetøy og basis hygiene artikler er inkludert, samt ukentlig renhold, kaffe ampuller og oppvaskmiddel.

Studio De Luxe


Nyoppførte studioleiligheter på 29 kvm. Oppholdsrom og adskilt soveplass er kombinert med kjøkken/kjøkkenkrok og sofa med kombinert spiseplass og TV. Romslig bad med vaskemaskin og dusj. Skapplass i gang. Leiligheten kommer med 150 cm seng adskilt med skillevegg. Gjennomgående vannbåren varme sørger for økt komfort. Håndklær, sengetøy og basis hygiene artikler er inkludert, samt ukentlig renhold, kaffe ampuller og oppvaskmiddel.

1 soveroms panorama


Nyoppførte lyse et roms leiligheter på 33-35 kvm. Leilighetene har 1 adskilt soverom med 160 cm seng, samt oppholdsrom med kjøkken og sofa med kombinert spisplass og TV. Skap-plass i gang. Romslig bad med vaskemaskin og dusj. Gjennomgående vannbåren varme sørger for økt komfort. Håndklær, sengetøy og basis hygiene artikler er inkludert, samt ukentlig renhold, kaffe ampuller og oppvaskmiddel.

1 soveroms panorama Twin


Nyoppførte lyse et roms leiligheter på 33-35 kvm. Leilighetene har 1 adskilt soverom med to enkeltsenger, samt oppholdsrom med kjøkken og sofa med kombinert spisplass og TV. Skap-plass i gang. Romslig bad med vaskemaskin og dusj. Gjennomgående vannbåren varme sørger for økt komfort. Håndklær, sengetøy og basis hygiene artikler er inkludert, samt ukentlig renhold, kaffe ampuller og oppvaskmiddel.

2 soveroms study


Nyoppførte to roms leiligheter på 39 kvm. Leilighetene kommer med to soverom og plassbegrenset oppholdsrom med stor komfortabel spiseplass/arbeidsplass og kjøkken. Egner seg for studenter eller pendlere på korttid. Hvert soverom har 160 cm seng og egen TV. Skap-plass i gang. Romslig bad med vaskemaskin og dusj. Gjennomgående vannbåren varme sørger for økt komfort. Håndklær, sengetøy og basis hygiene artikler er inkludert, samt ukentlig renhold, kaffe ampuller og oppvaskmiddel.
Kontakt oss
Tilbake
Ved å bruke denne nettsiden forutsetter vi at du samtykker til vår personvernerklæring og bruk av cookies 
Nettsiden er levert av AMC Mediaproduction i samarbeid med Norgesdesign. Powered by Docly.net