Om oss


Elin Pedersen/
Hotellsjef og
Booking Ansvarlig


Elin er vår hotellsjef med ansvar for booking delen, driften og den daglige kontakten med våre gjester. Hun hjelper deg mer enn gjerne med alt fra booking til andre praktiske spørsmål og sørger for at driften går på skinner. Elin trives med å yte god service, er blid, fleksibel, løsningsorientert og imøtekommende. Alt for at du skal føle deg så velkommen som mulig - "og litt mer som hjemme" under ditt besøk hos oss! Med 25 års bakgrunn fra helse- og restaurantbransjen yter Elin alltid topp service med fokus på å bygge gode mellommenneskelige relasjoner. Motto: Gjestene først!

Elin Pedersen
+47 41203826
elin@origoleilighetshotell.no

Christer Pedersen/
Eiendomsutvikler


Christer har jobbet med eiendomsutvikling de siste 20 årene og forvalter til daglig hotellets bygninger. Han holder også i alle tekniske oppgraderinger som trengs. Christer er tidligere fotballspiller, og debuterte på Strømsgodset i Eliteserien allerede som 16 åring. Når tiden strekker til tar han fortsatt turen til fotballbanen.

Christer Pedersen
+47 48295260
christer.pedersen@origoeiendom.no

Ingunn Pedersen / INTERIØRDESIGNER


Ingunn Kalmo Pedersen er født og oppvokst i Drammen, og har en helt speiell forkjærlighet til byen og dens historie. Ingunns morfar tok tidlig del i næringslivet i byen da han i sin tid startet Delikat fabrikker. Selv har Ingunn jobbet som butikkeier, og utdannet seg til dekoratør. Interessen for interiør og farger har hun alltid hatt, noe hun får full uttelling for når våre leiligheter skal innredes. I disse dager er hun i full sving med å lede oppussingsprosjektet av våre leiligheter i Vinjes gate i tillegg til å designe interiøret i det forestående nye komplekset i bykjernen som skal romme hele 24 splitter nye leiligheter.

Ingunn Kalmo Pedersen
+47 97039450
ingunn.pedersen@origoeiendom.no
Kontakt oss
Tilbake
Ved å bruke denne nettsiden forutsetter vi at du samtykker til vår personvernerklæring og bruk av cookies 
Nettsiden er levert av AMC Mediaproduction i samarbeid med Norgesdesign. Powered by Docly.net